SOT MË 06 MAI BËHEN 10 VJETË,

NGA KINDAPIMI
DINAK ,
I TURPSHËM,
I PAFTYRË I POLICISË SLLAVE MAQEDONE NË STRUGË,
QË KIDNAPUAN KRYETARIN E LADORISHTIT...

A DO TË VIJË NJË DITË DHE TË ZBARDHET FATI I SULLTAN MEMETIT??!!

A DO TË VIJË NJË DITË DHE KRIMINELET TË MARRIN HAKUN E MERITUAR..??!!

A DO TË VIJË NJË DITË DHE POLITIKA SHQIPTARE NË MAQEDONI TË MOS LUAJ ME FATIN E SHQIPTARËVE TË KIDNAPUAR NË 2001..??


 

· Valët e Liqenit
· Forums
· Projektet 2010
· Designi i vjetër
· Komenti juaj
· Konto e juaja
· Galeria
· Pyetësori
· Historia
· Përshëndetjet
· Lajmet
· Web Links

 


Ka shkrojtur

Login
Nickname

Password

Nuk keni akoma një account? krijoje tani Këtu!. Si përdorues i regjistruar mund të shfrytëzosh dhe të personalizosh të gjitha shërbimet e afruara.

Video Shqiptare
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gjallë je

Ti preu udhët errësira

Të mbushi gjoksin me rrufe,

S'dijmë në ç'anë të qiellit fshihesh

Po ti je gjallë këtu ndër ne

 

Gjallë je e gjallë do mbetesh

Sot e mot e përjetësisht,

Rron e rron e s'do të vdesësh

Si çdo shkëmb në Ladorisht

- DOLLI E GJAKUT - Lebit Murtishi për Sulltan Memetin

 

PA SULON

Motet kalojne nje e nga nje,
per Sulon e arrestuar nga policia
sllavomaqedon me 06. 05.2001
deri sot nuk ka asnji ZE !? . . .

Premtime neper fushata
nga politikan kolltukofag
genjeshtra fare te thata
nga njerez pa tru, pa gjak !? . . .

Sot 9 vjet familja pa kryefamiljar,
Sot 9 vjet pa kryeplak Ladorishti
sot 9 vjet te kerkon shoku, miku yt
o kapedan SULLTAN MEMETI.

V.K.Debat në Ladorishti.com


FORUMI NË LADORISHTI.COM


 

Video Turizmi Shqiptar

Video

 
 

Video
 


Video
 


 

 

Për Sulon shkruan:

Letër e hapur
nga Jeton Lleshi

Me Sulltanin gjithmonë krenar nga Rini Dauti

Mendarim Cermenika

Amir LenaSondazh
Cilat projekte duhet ti realizojë Ladorishti në 2010??

Të realizohet pllakata identifikuese për
Te fillojne punet te Bazilika e fshatit
Te rindertohet Zyra e vendit Ladorisht
Te rindertohet Ambulanca e fshatit
Te behet pikesimi i PIKAVE te shenjta
Te kompletohet fusha Sportive te Rasatniku
Te mbarohen rruget e nisura me asfalt..
Te ndihmohet SH.K.A Valet e Liqenit
Te ndihmohen nxenesit me te mire
Te zbulohet Kidnapimi i Kryetarit 2001
Te hulumtohet Masakra e 1944
Te hulumtohet Lufta e Petrinjės..Rezultate
Sondazhe


Lajmet

Sondazh
çfarë mendoni për Faqen e re në Ladorishti.com

shumė bukur
bukur
jo shumė bukurRezultate
SondazheCopyright Ladorishti.com 2010 (9 vjetë Ladorishti.com)
Ti Shqipëri më jep nderë..