Gezuar Festat

Citimi i misionit tone:
 • Te perfaqesojme Ladorishtin sa me mire neper bote me anen e Internetit.
 • Te sherbejme si nje ure lidhese midis Ladorishtarëve dhe Shqiptareve neper bote.
 • Te paraqesim te dhena, informacione te detajuara dhe te freskuara mbi Ladorishtin ne paresi dhe gjithcka tjeter qe duket e aresyeshme.
 • Te paraqesim nje mendim te ri te kombit Shqiptar, me qellim shfarosjen e injorances dhe mesjetarllekut nga mendjet e Shqiptareve.
 • Nxitja e mendimit kritik dhe modern.
 • Guide turistike e Ladorishtit.
 • Ngritja e nje buletini ne internet ku gjithe Ladorishtarët do të shkruajne.

Menyra me te cilen veprojme:

Faqja jone respekton te drejtat e autorit dhe pasurine e tyre intelektuale, ndaj cdo informacion i marre nga nje burim tjeter pervec atyre qe kontribojne tek kjo faqe, u eshte dhene autoresi.
Ne nuk aplikojme vulgaritet ne faqet tona, dhe perpiqemi te jemi sa me origjinale ne materialet qe sjellim.
-

Bashkepunimet me faqe te tjera:

Ne besojme se intergriteti i kesja faqeje eshte ne te miren e te gjithe Ladorishtarëve qe duan nje faqe dinjitoze per fshatin e tyre. Per kete aresye kemi bashkepunim me disa nga faqet me te medhaja Shqiptare ne Internet qe stimulojne reputacionin tone por edhe piketojne seriozitetin tone ne kete nisme modeste qe kemi nderrmarre. E vleresojme jo objektive bashkepunimin me faqe qe bien poshte iniciatives kombetare dhe edukuese te popullit tone.
-

Ne lidhje me realitetin Ladorishtar:

Nje nga anteret e stafit tone jeton ne Ladorisht, dhe lidhemi cdo fundjave me te me anen e telefonit per te mesuar me te rejat ne rreth. Gjithashtu kerkojme edhe ne Internet per tema interesante dhe te dobishme, idete e lexuesit jane gjithmone te mirepritura.
-

Se fundi:

Falenderojme çdo individ qe na ka ndihmuar qe nga fillimet tona modeste, sidomos Jeton Lleshin, Bashkësin Lokale të fshatit tonë, ish Fondin e Ladorishtarëve në Zvicër, Jeton Lenën, Burim Dautin etj.

 

Ekipi i www.ladorishti.com

 • Kordinator i rrjetave Zudi Memeti
 • Prof. Verdat Kolonja
 • Jur. Asdren Memeti

Ndihmues

 • Cafè Paris - Strugë
2001-2009 www.ladorishti.com

Ti Shqiperi me ep nder