Te nderuar zoterij, do ju kisha lutur qe te beni dallimin nga postimi dhe tema.Personi i interesuar per nje teme nuk duhet qe postimin ta beje duke hapur te njejtin si teme ,por duhet qe te beje koment ne temen e trajtuar.
Ju me kete si keni filluar po hapni pafundesisht tema qe kane te bejne me diskutimin rreth nje teme.Do ju kisha lutur qe te vazhdoni te jepni mendime te xhveshura nga ngurimi, tema te verteta per sensibilizimin apo afrim tone te mirefillt ne mes nesh,njoftimin, krijimin e nje grupi te mirefillte.Ne vazhdimisht kujtojme se njihemi mire me njeritjetrin,mendoj se nuk eshte ashtu.Jepni ide ,projekte dhe te diskutojme ne kete forum te perbashket,mundesisht dhe ti jetesojme te njejtat.Merruni me te kaluaren ,por vec si te kaluar, mos lejoni qe e njetja te ndikoj ne rrethanat e sotshme ne veprimin tuaj shoqeror.Historine tu lejme historianeve le te merren me te,kemi shume gjera per te bere ne kete Ladorisht,ne kete vend ku kane kaluar shume rremuja dhe shume sfida si nga ceshtja kombetare-patriotike po ashtu edhe shoqerore,sportive kulturore etj.Le te merremi me veten para se te merremi me te tjeret.
Elementit percares ti thuhet ne sy qe je i tille...natyrisht qe ti japim hapesire qe te reflektoje pozitivisht.
Kur e them kete te fundit ,edhe mund te aludoj ne dike qe me vetedije apo ju ka vepruar ne kete forme ,megjithate po ja lejoj vetes luksin qe te flas pergjithesisht.
Te respektohen ata qe jane dergjur dhe kane kontribuar per kete komb dhe lokalitet ,kjo eshte motoja ime.
Ka Ladorishti bij dhe bija qe krenohet me ta ,dhe do te kete dhe ne te ardhmen,per kete skam asnje dyshim,me rendesi eshte se cfar rruge do u trasojme ne femijve tane,te merremi edhe me ta.....ju pershendes nga zemra Jeton Lena Ladorisht 10.12.2009.
Ne kete qe kam shkruar, nuk kam marre parasysh asnje shkrim ketu ne forum drejt muhabeti pertoj ti shfletoj keshtu si i keni shkruar.